loading...
InloggenRegistrerenHoe werkt hetOver onsInspiratie
wissen
opslaan
JexInspiratieHoe werkt hetOver Ons RegistrerenRegistrerenInloggen

Capelle aan den IJssel

Vakgebied
Werkuren
Opleidingsniveau
Talen
Tarief
Alle filtersZoekfilters instellen
De naam zegt het al: Capelle aan den IJssel ligt aan de Hollandse IJssel. De gemeente maakt onderdeel uit van de metropool-regio Rotterdam – Den Haag. Door de gunstige ligging van de stad en bijvoorbeeld het bedrijvenpark Rivium is Capelle aan de IJssel een perfecte stad om te gaan werken als je op zoek bent naar een baan nét buiten Rotterdam. Op deze pagina staan vacatures voor banen en stages in en rondom Capelle aan den IJssel. Jex.nl biedt een breed scala aan vacatures in verschillende branches in Capelle aan den IJssel. Ben jij voor vacatures Capelle aan den IJssel aan het afzoeken? Zoek niet verder: hier vind jij een job die echt bij jou past. Een baan die jou uitdaagt in een werkomgeving die inspireert!

Vacatures in verschillende branches

Capelle aan den IJssel: een leuke stad met genoeg werkgelegenheid in de buurt. Genoeg te kiezen dus als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Wat dacht je van werk in de haven van Rotterdam, een uitdagende salespositie, een baan waarbij je toeristen helpt de mooie omgeving van Rotterdam te verkennen of een job in het verzekeringswezen in Capelle aan den IJssel of Rotterdam?

Vacatures haven Capelle aan den IJssel
Woon je in Capelle aan den IJssel en zoek je een uitgebreid aanbod aan vacatures haven Rotterdam? Jex geeft ze je op een presenteerblaadje: die leukste haven vacatures. De stad Capelle aan den IJssel ligt naast onze grote havenstad Rotterdam. Wil jij werken of stage lopen in de haven van deze prachtige stad? Bij Jex vind je verschillende vacatures voor werk in de haven. Denk hierbij aan vacatures in haven Rotterdam op logistiek gebied, maar ook vacatures in de financiële sector en de technische sector zul je tegenkomen in ons overzicht van vacatures. Werken in de haven Rotterdam begint bij Jex.nl!

Sales vacatures Capelle aan den IJssel
Naast dat Capelle aan den IJssel naast een imposante havenstad ligt en je via Capelle aan den IJssel snel in Rotterdam bent en daar terechtkunt als je wilt werken of stage lopen in de haven, heeft de stad nog veel meer te bieden. Wil je werken in de sales? Check onze sales vacatures Capelle aan den IJssel of Rotterdam. De grote salesbedrijven vestigen zich niet alleen in Amsterdam, maar ook Rotterdam en Capelle aan den IJssel zijn steden waar je top sales bedrijven vindt. Zie jij jezelf in een callcenter werken of ben jij het type dat face to face wil verkopen? Jouw ideale baan of stage vind je op Jex.nl tussen onze vele sales vacatures Capelle aan den IJssel.    

Vacatures toerisme Capelle aan den IJssel
Of wat dacht je van een baan in het toerisme in Rotterdam? Rotterdam wordt steeds populairder onder toeristen. Per jaar bezoeken ruim 1 miljoen toeristen onze Maasstad.Rotterdam is in 2019 uitgeroepen tot één van de meest innovatieve steden van Europa. Het toerisme neemt in hoog tempo toe en daarmee ook de vacatures voor jobs in de toerisme sector. Ook Capelle aan den IJssel profiteert van de populariteit van Rotterdam. Als je enthousiast bent over je stad en dat enthousiasme graag overbrengt, dan is werken in het toerisme in Capelle aan den IJssel of Rotterdam echt iets voor jou.

Heb jij een toerisme studie afgerond en zoek je vacatures in het toerisme in Capelle aan den IJssel? Of zoek je een toffe stage in de toerismesector in Capelle aan den IJssel? Bekijk direct de vacatures toerisme Capelle aan den IJssel van Jex.nl!

Vacatures verzekeringen Capelle aan den IJssel
Meerdere grote verzekeringsmaatschappijen hebben zich gevestigd in Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Iedereen heeft verzekeringen nodig en werk is dus eigenlijk altijd wel te vinden in het verzekeringswezen. Heb jij het talent om te werken bij een verzekeraar en zie jij jezelf in een adviserende rol, werkend in de verzekeringsbranche? Je bent fulltime bezig met mensen helpen voor de beste optie te gaan. Check onze vacatures verzekeringen Capelle aan den IJssel.

Jobs in Capelle aan den IJssel voor alle opleidingsniveaus

Bij Jex vind je vacatures die aansluiten op verschillende opleidingsniveaus. Zo bieden wij:
  • Vacatures MBO Capelle aan den IJssel
  • Vacatures HBO Capelle aan den IJssel
Bij vind je talloze jobs in Capelle aan den IJssel voor ieder opleidingsniveau. Van administratief medewerker tot accountmanager, tot service-engineer en teamleider Sales: er is genoeg te kiezen. Wat zie jij jezelf doen, en wat voor soort werkgever zoek je? Jij kiest! Uiteraard geldt dit ook voor de stages op onze website. In de vacaturetekst lees je precies voor welk opleidingsniveau de stage geschikt is. Ook voor jou heeft Jex.nl de perfecte vacature!

Kortom: wat voor baan je ook zoekt in Capelle aan den IJssel en welk opleidingsniveau je ook hebt, je vindt wat je zoekt op Jex.nl. Registreer je snel en reageer direct op die leuke vacature die voor jou geknipt is!

Vind werk in Capelle aan den IJssel met JEX

Jex is niet het standaard jobboard waar je enkel een lijst met vacatures Capelle aan den IJssel vindt.

Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in Capelle aan den IJssel, maar vindt het lastig te bepalen waar je naar moet zoeken. Voor werk Capelle aan den IJssel doorzoeken gaat een stuk gemakkelijker als je weet wat je precies voor baan zoekt.

Dit is waar Jex uitblinkt: op Jex.nl word je geïnspireerd, gemotiveerd en gevormd. Door onze blogs, interviews, masterclasses en inspirerende video’s wordt het voor jou duidelijk welke baan écht bij jou past. Wat maakt Jex zo speciaal?
  • Jex gebruikt de nieuwste matchingstechnologie waardoor jij aan de juiste werkgever gelinkt wordt;
  • Door de slimme technologie gaat het proces supersnel en kun je zelfs via Jex.nl je nieuwe contract al toegestuurd krijgen;
  • Jex wil jou inspireren, zodat je de allerbeste job vindt die bij jou past;
  • Jex plaatst beoordelingen én referenties van werkgevers, zodat jij weet waar je aan toe bent.

Wat wordt jouw nieuwe uitdaging?

Jex.nl is een inspiratieplatform dat verdergaat dan alleen maar vacatures aanbieden. Jex.nl wil jou motiveren en helpen de juiste vacatures Capelle aan den IJssel te vinden. Door onze ultranieuwe matchingstechnologie word jij op basis van jouw gegevens gematcht met de juiste werkgever. Daarom is Jex handig: je vindt er niet alleen wat je zoekt als je weet wat je zoekt, maar ook als je zelf niet zo zeker bent van wat voor soort baan je wilt.

Ben je klaar om te beginnen met het verkennen van Jex? Registreer je nu en reageer direct op de leukste vacatures. Het vinden van werk in Capelle aan den IJssel via Jex.nl gaat sneller dan je denkt!

JEX

Inspiratie
Werken bij Jex
FAQ
Contact
Certificeringen

Volg ons

Jex