loading...
InloggenRegistrerenHoe werkt hetOver onsInspiratie
wissen
opslaan
JexInspiratieHoe werkt hetOver Ons RegistrerenRegistrerenInloggen

Delft

Vakgebied
Werkuren
Opleidingsniveau
Talen
Tarief
Alle filtersZoekfilters instellen
1 - 30 van 135 vacatures

Delft is één van de parels van ons land, het is niet voor niets dat de bijnaam van de stad Prinsenstad is! De historische binnenstad van Delft wordt gezien als één van de mooiste van ons land. Delft, bekend van het Delftsblauwe aardewerk en Johannes Vermeer, is een veelzijdige stad met veel werkgelegenheid. Op deze pagina staan vacatures voor banen en stages in en rondom Delft. Jex biedt een breed scala aan vacatures in verschillende branches in Delft. Ben jij voor vacatures Delft aan het afzoeken? Zoek niet verder: hier vind jij een job die echt bij jou past. Een baan die jou uitdaagt in een werkomgeving die inspireert!

Vacatures in verschillende branches

Delft: een leuke stad met genoeg werkgelegenheid in de buurt. Genoeg te kiezen dus als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Wat dacht je van een uitdagende salespositie, een baan waarbij je toeristen helpt de mooie omgeving van Rotterdam te verkennen of een job in het verzekeringswezen in Delft?

Vacatures haven Delft
Woon je in Delft en zoek je een uitgebreid aanbod aan vacatures haven Rotterdam? Jex geeft ze je op een presenteerblaadje: die leukste haven vacatures. De stad Delft ligt nabij onze grote havenstad Rotterdam. Wil jij werken of stage lopen in de haven van Rotterdam? Bij Jex vind je verschillende vacatures voor werk in de haven. Denk hierbij aan vacatures in haven Rotterdam op logistiek gebied, maar ook vacatures in de financiële sector en de technische sector zul je tegenkomen in ons overzicht van vacatures. Werken in de haven Rotterdam begint op Jex.nl!

Sales vacatures Delft
Naast dat Delft vlakbij een imposante havenstad ligt en je via Delft snel in Rotterdam bent en daar terechtkunt als je wilt werken of stage lopen in de haven, heeft de stad zelf ook een heleboel te bieden. Wil je werken in de sales? Check onze sales vacatures Delft.  De grote salesbedrijven vestigen zich niet alleen in Amsterdam, maar ook Rotterdam en Delft zijn steden waar je top sales bedrijven vindt door de perfecte ligging van Delft. Zie jij jezelf in een callcenter werken of ben jij het type dat face to face wil verkopen? Jouw ideale baan of stage vind je bij Jex.nl tussen onze vele sales vacatures Delft.    

Vacatures toerisme Delft
Of wat dacht je van een baan in het toerisme in Delft? Delft is al jaren zeer populair onder toeristen en die populariteit groeit. Per jaar bezoeken ruim 3 miljoen toeristen onze Universiteitsstad! Het toerisme neemt in hoog tempo toe en daarmee ook de vacatures voor jobs in de toerisme sector. Als je enthousiast bent over je stad en dat enthousiasme graag overbrengt, dan is werken in het toerisme in Delft echt iets voor jou.

Heb jij een toerisme studie afgerond en zoek je vacatures in het toerisme in Delft? Of zoek je een toffe stage in de toerismesector in Delft? Bekijk direct de vacatures toerisme Delft op Jex.nl!

Vacatures verzekeringen Delft
Meerdere grote verzekeringsmaatschappijen hebben zich gevestigd in Rotterdam en Delft. Iedereen heeft verzekeringen nodig en werk is dus eigenlijk altijd wel te vinden in het verzekeringswezen. Heb jij het talent om te werken bij een verzekeraar en zie jij jezelf in een adviserende rol, werkend in de verzekeringsbranche? Je bent fulltime bezig met mensen helpen voor de beste optie te gaan. Check onze vacatures verzekeringen Delft.

Jobs in Delft voor alle opleidingsniveaus

Bij Jex vind je vacatures die aansluiten op verschillende opleidingsniveaus. Zo bieden wij:

  • Vacatures MBO Delft
  • Vacatures HBO Delft

Bij Jex vind je talloze jobs in Delft voor ieder opleidingsniveau. Van administratief medewerker tot accountmanager, tot service-engineer en teamleider Sales: er is genoeg te kiezen. Wat zie jij jezelf doen, en wat voor soort werkgever zoek je? Jij kiest! Uiteraard geldt dit ook voor de stages op onze website. In de vacaturetekst lees je precies voor welk opleidingsniveau de stage geschikt is. Ook voor jou heeft Jex de perfecte vacature! Kortom: wat voor baan je ook zoekt in Delft en welk opleidingsniveau je ook hebt, je vindt wat je zoekt op Jex.nl. Registreer je snel en reageer direct op die leuke vacature die voor jou geknipt is!

Vind werk in Delft met JEX

Jex.nl is niet het standaard jobboard waar je enkel een lijst met vacatures Delft vindt. Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in Delft, maar vindt het lastig te bepalen waar je naar moet zoeken. Voor werk Delft doorzoeken gaat een stuk gemakkelijker als je weet wat je precies voor baan zoekt. Dit is waar Jex uitblinkt: op Jex.nl word je geïnspireerd, gemotiveerd en gevormd. Door onze blogs, interviews, masterclasses en inspirerende video’s wordt het voor jou duidelijk welke baan écht bij jou past. Wat maakt Jex zo speciaal?

  • Jex gebruikt de nieuwste matchingstechnologie waardoor jij aan de juiste werkgever gelinkt wordt;
  • Door de slimme technologie gaat het proces supersnel en kun je zelfs via Jex.nl je nieuwe contract al toegestuurd krijgen;
  • Jex wil jou inspireren, zodat je de allerbeste job vindt die bij jou past;
  • Jex plaatst beoordelingen én referenties van werkgevers, zodat jij weet waar je aan toe bent.

Wat wordt jouw nieuwe uitdaging?

Jex.nl is een inspiratieplatform dat verdergaat dan alleen maar vacatures aanbieden. Jex wil jou motiveren en helpen de juiste vacatures Delft te vinden. Door onze ultranieuwe matchingstechnologie word jij op basis van jouw gegevens gematcht met de juiste werkgever. Daarom is Jex handig: je vindt er niet alleen wat je zoekt als je weet wat je zoekt, maar ook als je zelf niet zo zeker bent van wat voor soort baan je wilt.

Ben je klaar om te beginnen met het verkennen van Jex? Registreer je nu en reageer direct op de leukste vacatures. Het vinden van werk in Delft via Jex.nl gaat sneller dan je denkt!

JEX

Inspiratie
Werken bij Jex
FAQ
Contact
Certificeringen

Volg ons

Jex