loading...
InloggenRegistrerenHoe werkt hetOver onsInspiratie
wissen
opslaan
JexInspiratieHoe werkt hetOver Ons RegistrerenRegistrerenInloggen

Den Haag

Vakgebied
Werkuren
Opleidingsniveau
Talen
Tarief
Alle filtersZoekfilters instellen
1 - 24 van 24 vacatures

12
5
3

Den Haag vormt, samen met 22 andere gemeenten de Metropoolregio Rotteram Den Haag. Het is de enige grote Nederlandse stad aan de Noordzee én beschikt over twee badplaatsen: Scheveningen en Kijkduin. Bijna alle ambassades en ministeries staan in Den Haag, evenals het Koninklijk huis. Den Haag is officieel niet de hoofdstad van ons land, maar vervult wel degelijk die rol!

Op deze pagina staan vacatures voor banen en stages in en rondom Den Haag.
Jex.nl biedt een breed scala aan vacatures in verschillende branches in Den Haag. Ben jij voor vacatures Den Haag aan het afzoeken? Zoek niet verder: hier vind jij een job die echt bij jou past. Een baan die jou uitdaagt in een werkomgeving die inspireert!

 

Vacatures in verschillende branches

Den Haag: een geweldige stad met veel werkgelegenheid in verschillende branches. Genoeg te kiezen dus als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Wat dacht je van een uitdagende salespositie, een baan waarbij je toeristen helpt het prachtige Den Haag te verkennen of een job in het verzekeringswezen in Den Haag?

Sales vacatures Den Haag

Naast dat Den Haag niet ver van een imposante havenstad ligt en je via Den Haag snel in Rotterdam bent en daar terechtkunt als je wilt werken of stage lopen in de haven, heeft Den Haag zelf ook een heleboel te bieden. Wil je werken in de sales? Check onze sales vacatures Den Haag of Rotterdam. De grote salesbedrijven vestigen zich niet alleen in Amsterdam, maar ook Rotterdam en Den Haag zijn steden waar je top sales bedrijven vindt. Zie jij jezelf in een callcenter werken of ben jij het type dat face to face wil verkopen? Jouw ideale baan of stage vind je bij Jex.nl tussen onze vele sales vacatures Den Haag.    

Vacatures toerisme Den Haag

Of wat dacht je van een baan in het toerisme in Den Haag? Den Haag wordt steeds populairder onder toeristen, onder anderen door het welbekende Scheveningen. et toerisme neemt in hoog tempo toe en daarmee ook de vacatures voor jobs in de toerisme sector. Als je enthousiast bent over je stad en dat enthousiasme graag overbrengt, dan is werken in het toerisme in Den Haag echt iets voor jou.

Heb jij een toerisme studie afgerond en zoek je vacatures in het toerisme in Den Haag? Of zoek je een toffe stage in de toerismesector in Den Haag? Bekijk direct de vacatures toerisme Den Haag van Jex.nl!

Vacatures verzekeringen Den Haag

Meerdere grote verzekeringsmaatschappijen hebben zich gevestigd in Rotterdam en Den Haag. Iedereen heeft verzekeringen nodig en werk is dus eigenlijk altijd wel te vinden in het verzekeringswezen. Heb jij het talent om te werken bij een verzekeraar en zie jij jezelf in een adviserende rol, werkend in de verzekeringsbranche? Je bent fulltime bezig met mensen helpen voor de beste optie te gaan. Check onze vacatures verzekeringen Den Haag.

 

Jobs in Den Haag voor alle opleidingsniveaus

Bij Jex.nl vind je vacatures die aansluiten op verschillende opleidingsniveaus. Zo bieden wij:

  • Vacatures MBO Den Haag
  • Vacatures HBO Den Haag

Bij Jex.nl vind je talloze jobs in Den Haag voor ieder opleidingsniveau. Van administratief medewerker tot accountmanager, tot service-engineer en teamleider Sales: er is genoeg te kiezen. Wat zie jij jezelf doen, en wat voor soort werkgever zoek je? Jij kiest!

Uiteraard geldt dit ook voor de stages op onze website. In de vacaturetekst lees je precies voor welk opleidingsniveau de stage geschikt is. Ook voor jou heeft Jex.nl de perfecte vacature!

Kortom: wat voor baan je ook zoekt in Den Haag en welk opleidingsniveau je ook hebt, je vindt wat je zoekt bij Jex.nl. Registreer je snel en reageer direct op die leuke vacature die voor jou geknipt is!

 

Vind werk in Den Haag met JEX

Jex.nl is niet het standaard jobboard waar je enkel een lijst met vacatures Den Haag vindt.

Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in Den Haag, maar vindt het lastig te bepalen waar je naar moet zoeken. Voor werk Den Haag doorzoeken gaat een stuk gemakkelijker als je weet wat je precies voor baan zoekt.

Dit is waar Jex.nl uitblinkt: op Jex.nl word je geïnspireerd, gemotiveerd en gevormd. Door onze blogs, interviews, masterclasses en inspirerende video’s wordt het voor jou duidelijk welke baan écht bij jou past. Wat maakt Jex.nl zo speciaal?

  • Jex.nl gebruikt de nieuwste matchingstechnologie waardoor jij aan de juiste werkgever gelinkt wordt;
  • Door de slimme technologie gaat het proces supersnel en kun je zelfs via Jex.nl je nieuwe contract al toegestuurd krijgen;
  • Jex.nl wil jou inspireren, zodat je de allerbeste job vindt die bij jou past;
  • Jex.nl plaatst beoordelingen én referenties van werkgevers, zodat jij weet waar je aan toe bent.

 

Wat wordt jouw nieuwe uitdaging?

Jex.nl is een inspiratieplatform dat verdergaat dan alleen maar vacatures aanbieden. Jex.nl wil jou motiveren en helpen de juiste vacatures Den Haag te vinden. Door onze ultranieuwe matchingstechnologie word jij op basis van jouw gegevens gematcht met de juiste werkgever. Daarom is Jex.nl handig: je vindt er niet alleen wat je zoekt als je weet wat je zoekt, maar ook als je zelf niet zo zeker bent van wat voor soort baan je wilt.

Ben je klaar om te beginnen met het verkennen van Jex.nl? Registreer je nu en reageer direct op de leukste vacatures. Het vinden van werk in Den Haag via Jex.nl gaat sneller dan je denkt!

JEX

Inspiratie
Werken bij Jex
FAQ
Contact
Certificeringen

Volg ons

Jex
BESbswy