loading...
InloggenRegistrerenHoe werkt hetOver onsInspiratie
wissen
opslaan
JexInspiratieHoe werkt hetOver Ons RegistrerenRegistrerenInloggen

Dordrecht

Vakgebied
Werkuren
Opleidingsniveau
Talen
Tarief
Alle filtersZoekfilters instellen
1 - 5 van 5 vacatures

Vacatures Dordrecht

Dordrecht is de oudste stad van Holland en ligt in de provincie Zuid-Holland. En behoort tot de Drechtsteden. Dordrecht heeft een prachtige historische binnenstad met ruim 1000 monumenten die Dordrecht telt, is het rijke verleden goed terug te vinden, vooral in het historisch havengebied. Ben je op zoek naar een toffe baan in Dordrecht? Op deze pagina staan vacatures voor banen en stages in en rondom Dordrecht. Jex.nl biedt een breed scala aan vacatures in verschillende branches in Dordrecht. Ben jij voor vacatures Dordrecht aan het afzoeken? Zoek niet verder: hier vind jij een job die echt bij jou past. Een baan die jou uitdaagt in een werkomgeving die inspireert!

Vacatures in verschillende branches

Dordrecht: een geweldige stad met veel werkgelegenheid. Genoeg te kiezen dus als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Wat dacht je van werken als administratief medewerker, een uitdagende ICT functie, een baan waarbij je in complexe situaties zorg kan verlenen als verpleegkundige of aan de slag als HR-medewerker?

Vacatures administratief Dordrecht

Te verwerken zoektermen

  • vacatures administratief Dordrecht
  • administratief medewerker Dordrecht
  • administratief vacatures

Woon je in Dordrecht en zoek je een uitgebreid aanbod aan vacatures? Jex.nl geeft ze je op een presenteerblaadje: die leukste administratief vacatures. Wil jij werken of stage lopen in de branche administratief in deze historische stad? Bij Jex.nl vind je verschillende fulltime, parttime of bijbaan vacatures voor administratief werk.

IT vacatures Dordrecht

Is IT jouw passie? En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Er zijn namelijk ook ontzettend veel IT of ICT vacatures in Dordrecht. Ga aan de slag als IT Teamleider, medewerker ICT of monteur. Wil je werken in de IT of ICT? Check onze vacatures in Dordrecht. Jouw ideale baan of stage vind je bij Jex.nl tussen onze vele It vacatures in Dordrecht.

HR vacatures Dordrecht

Naast administratieve en ICT functies, zijn er ook genoeg HR vacatures in Dordrecht. Ga aan de slag als medewerker personeelsadministratie, HR-adviseur, een uitdagende functie als HR-manager of loopbaancoach in Dordrecht. Wil jij werken of stage lopen in de HR branche in en rondom Dordrecht? Bekijk dan de vacatures op Jex.nl

Vacatures zorg Dordrecht

Nederland wordt steeds ouder, er zijn dan ook altijd wel vacatures te vinden in de zorg. Werk jij graag met en voor mensen, en is zorg en welzijn jouw passie? Check alle zorg vacatures op Jex.nl in Dordrecht. Werken in de zorg in Dordrecht begint bij Jex.nl

Jobs in Dordrecht voor alle opleidingsniveaus

Bij Jex.nl vind je vacatures die aansluiten op verschillende opleidingsniveaus. Zo bieden wij:

  • Vacatures MBO Dordrecht
  • Vacatures HBO Dordrecht

Bij Jex.nl vind je talloze jobs in Dordrecht voor ieder opleidingsniveau. Van administratief medewerker tot IT Teamleider, tot verpleegkundige en HR-medewerker: er is genoeg te kiezen. Wat zie jij jezelf doen, en wat voor soort werkgever zoek je? Jij kiest! Uiteraard geldt dit ook voor de stages op onze website. In de vacaturetekst lees je precies voor welk opleidingsniveau de stage geschikt is. Ook voor jou heeft Jex.nl de perfecte vacature! Kortom: wat voor baan je ook zoekt in Dordrecht en welk opleidingsniveau je ook hebt, je vindt wat je zoekt bij Jex.nl. Registreer je snel en reageer direct op die leuke vacature die voor jou geknipt is!

Vind werk in Dordrecht met JEX

Jex.nl is niet het standaard jobboard waar je enkel een lijst met vacatures Dordrecht vindt. Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in Dordrecht, maar vindt het lastig te bepalen waar je naar moet zoeken. Voor werk Dordrecht doorzoeken gaat een stuk gemakkelijker als je weet wat je precies voor baan zoekt. Dit is waar Jex.nl uitblinkt: op Jex.nl word je geïnspireerd, gemotiveerd en gevormd. Door onze blogs, interviews, masterclasses en inspirerende video’s wordt het voor jou duidelijk welke baan écht bij jou past. Wat maakt Jex.nl zo speciaal?

  • Jex.nl gebruikt de nieuwste matchingstechnologie waardoor jij aan de juiste werkgever gelinkt wordt;
  • Door de slimme technologie gaat het proces supersnel en kun je zelfs via Jex.nl je nieuwe contract al toegestuurd krijgen;
  • Jex.nl wil jou inspireren, zodat je de allerbeste job vindt die bij jou past;
  • Jex.nl plaatst beoordelingen én referenties van werkgevers, zodat jij weet waar je aan toe bent.

Wat wordt jouw nieuwe uitdaging?

Jex.nl is een inspiratieplatform dat verdergaat dan alleen maar vacatures aanbieden. Jex.nl wil jou motiveren en helpen de juiste vacatures Dordrecht te vinden. Door onze ultranieuwe matchingstechnologie word jij op basis van jouw gegevens gematcht met de juiste werkgever. Daarom is Jex.nl handig: je vindt er niet alleen wat je zoekt als je weet wat je zoekt, maar ook als je zelf niet zo zeker bent van wat voor soort baan je wilt. Ben je klaar om te beginnen met het verkennen van Jex.nl? Registreer je nu en reageer direct op de leukste vacatures. Het vinden van werk in Dordrecht via Jex.nl gaat sneller dan je denkt!

JEX

Inspiratie
Werken bij Jex
FAQ
Contact
Certificeringen

Volg ons

Jex