loading...
InloggenRegistrerenHoe werkt hetOver onsInspiratie
wissen
opslaan
JexInspiratieHoe werkt hetOver Ons RegistrerenRegistrerenInloggen

Schiedam

Vakgebied
Werkuren
Opleidingsniveau
Talen
Tarief
Alle filtersZoekfilters instellen
1 - 30 van 135 vacatures

Wereldwijd staat Schiedam bekend om de enorme jeneverproductie. Daarnaast heeft Schiedam een prachtige historische binnenstad én staan de grootste windmolens van ons land in Schiedam. Ben je op zoek naar een toffe baan nét buiten de grote stad Rotterdam? Op deze pagina staan vacatures voor banen en stages in en rondom Schiedam. Jex.nl biedt een breed scala aan vacatures in verschillende branches in Schiedam. Ben jij voor vacatures Schiedam aan het afzoeken? Zoek niet verder: hier vind jij een job die echt bij jou past. Een baan die jou uitdaagt in een werkomgeving die inspireert!

 

Vacatures in verschillende branches

Schiedam: een geweldige stad met veel werkgelegenheid. Genoeg te kiezen dus als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Wat dacht je van werk in de haven van Schiedam, een uitdagende salespositie, een baan waarbij je toeristen helpt het prachtige Schiedam te verkennen of een job in het verzekeringswezen in Schiedam? 

Vacatures haven Schiedam
Woon je in Schiedam en zoek je een uitgebreid aanbod aan vacatures haven Rotterdam? Jex.nl geeft ze je op een presenteerblaadje: die leukste haven vacatures. De stad Schiedam ligt naast onze grote havenstad Rotterdam. Wil jij werken of stage lopen in de haven van deze prachtige stad? Bij Jex.nl vind je verschillende vacatures voor werk in de haven. Denk hierbij aan vacatures in haven Rotterdam op logistiek gebied, maar ook vacatures in de financiële sector en de technische sector zul je tegenkomen in ons overzicht van vacatures. Werken in de haven Rotterdam begint bij Jex.nl!

Sales vacatures Schiedam
Naast dat Schiedam naast een imposante havenstad ligt en je via Schiedam snel in Rotterdam bent en daar terechtkunt als je wilt werken of stage lopen in de haven, heeft de stad nog veel meer te bieden. Wil je werken in de sales? Check onze sales vacatures Schiedam of Rotterdam. De grote salesbedrijven vestigen zich niet alleen in Amsterdam, maar ook Rotterdam en Schiedam zijn steden waar je top sales bedrijven vindt. Zie jij jezelf in een callcenter werken of ben jij het type dat face to face wil verkopen? Jouw ideale baan of stage vind je bij Jex.nl tussen onze vele sales vacatures Schiedam.    

Vacatures toerisme Schiedam
Of wat dacht je van een baan in het toerisme in Schiedam? Schiedam wordt steeds populairder onder toeristen, het ligt tenslotte naast de mooie stad Rotterdam. Per jaar bezoeken ruim 1 miljoen toeristen onze Maasstad.Rotterdam is in 2019 uitgeroepen tot één van de meest innovatieve steden van Europa. Het toerisme neemt in hoog tempo toe en daarmee ook de vacatures voor jobs in de toerisme sector. Ook Schiedam profiteert van de populariteit van Rotterdam. Als je enthousiast bent over je stad en dat enthousiasme graag overbrengt, dan is werken in het toerisme in Schiedam of Rotterdam echt iets voor jou.

Heb jij een toerisme studie afgerond en zoek je vacatures in het toerisme in Schiedam? Of zoek je een toffe stage in de toerismesector in Schiedam? Bekijk direct de vacatures toerisme Schiedam van Jex.nl!

Vacatures verzekeringen Schiedam
Meerdere grote verzekeringsmaatschappijen hebben zich gevestigd in Rotterdam en Schiedam. Iedereen heeft verzekeringen nodig en werk is dus eigenlijk altijd wel te vinden in het verzekeringswezen. Heb jij het talent om te werken bij een verzekeraar en zie jij jezelf in een adviserende rol, werkend in de verzekeringsbranche? Je bent fulltime bezig met mensen helpen voor de beste optie te gaan. Check onze vacatures verzekeringen Schiedam.

  

Jobs in Schiedam voor alle opleidingsniveaus

Bij Jex vind je vacatures die aansluiten op verschillende opleidingsniveaus. Zo bieden wij:

  • Vacatures MBO Schiedam
  • Vacatures HBO Schiedam

Bij Jex vind je talloze jobs in Schiedam voor ieder opleidingsniveau. Van administratief medewerker tot accountmanager, tot service-engineer en teamleider Sales: er is genoeg te kiezen. Wat zie jij jezelf doen, en wat voor soort werkgever zoek je? Jij kiest! Uiteraard geldt dit ook voor de stages op onze website. In de vacaturetekst lees je precies voor welk opleidingsniveau de stage geschikt is. Ook voor jou heeft Jex.nl de perfecte vacature! Kortom: wat voor baan je ook zoekt in Schiedam en welk opleidingsniveau je ook hebt, je vindt wat je zoekt  op Jex.nl. Registreer je snel en reageer direct op die leuke vacature die voor jou geknipt is!

 

Vind werk in Schiedam met JEX

Jex is niet het standaard jobboard waar je enkel een lijst met vacatures Schiedam vindt. Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in Schiedam, maar vindt het lastig te bepalen waar je naar moet zoeken. Voor werk Schiedam doorzoeken gaat een stuk gemakkelijker als je weet wat je precies voor baan zoekt. Dit is waar Jex uitblinkt: op Jex.nl word je geïnspireerd, gemotiveerd en gevormd. Door onze blogs, interviews, masterclasses en inspirerende video’s wordt het voor jou duidelijk welke baan écht bij jou past. Wat maakt Jex zo speciaal?

  • Jex gebruikt de nieuwste matchingstechnologie waardoor jij aan de juiste werkgever gelinkt wordt;
  • Door de slimme technologie gaat het proces supersnel en kun je zelfs via Jex.nl je nieuwe contract al toegestuurd krijgen;
  • Jex wil jou inspireren, zodat je de allerbeste job vindt die bij jou past;
  • Jex plaatst beoordelingen én referenties van werkgevers, zodat jij weet waar je aan toe bent.

 

Wat wordt jouw nieuwe uitdaging?

Jex.nl is een inspiratieplatform dat verdergaat dan alleen maar vacatures aanbieden. Jex wil jou motiveren en helpen de juiste vacatures Schiedam te vinden. Door onze ultranieuwe matchingstechnologie word jij op basis van jouw gegevens gematcht met de juiste werkgever. Daarom is Jex handig: je vindt er niet alleen wat je zoekt als je weet wat je zoekt, maar ook als je zelf niet zo zeker bent van wat voor soort baan je wilt.

Ben je klaar om te beginnen met het verkennen van Jex? Registreer je nu en reageer direct op de leukste vacatures. Het vinden van werk in Schiedam via Jex.nl gaat sneller dan je denkt!

JEX

Inspiratie
Werken bij Jex
FAQ
Contact
Certificeringen

Volg ons

Jex