Skip to content

clock 1 min leestijd

Kennis

Wat is payroll?

JEXpertise

Extra handen nodig zonder vast personeel in dienst te nemen? Payrolling it is! Met payrolling worden de werkgeverslasten overgenomen zoals het opstellen en beheren van contracten, salarisadministratie, loonuitbetaling en het ziekteverzuim. Daarnaast hoef jij je geen zorgen meer te maken over de juridische kant. Hier lees je alles over payrolling.

De voordelen van payroll uitbesteden voor een uitzendbureau

De payroll uitbesteden heeft als groot voordeel dat het je als uitzendbureau een hoop tijd en gedoe bespaart. Zo kan jij je volledig richten op wat écht belangrijk is: het laten groeien van je uitzendbureau. Pluspunt, je uitzendkrachten hoeven zich nooit meer zorgen te maken over te late uitbetalingen. Een echte win-win situatie!

Wat kost payroll bij JEX?

Is personeels- en salarisadministratie niet jouw favoriete bezigheid en wil je eenvoudig de backoffice uitbesteden? Wij zijn er om het je makkelijk te maken! Bij JEX besteed je de backoffice uit tegen een scherpe all-in factor van 1.70. De backoffice van JEX verwerkt alle mutaties efficiënt en nauwkeurig, zodat jij altijd kloppende salarisruns draait.

Veelgestelde vragen

Een payroller is het bedrijf dat de rol van officiële werkgever op zich neemt.

Het verschil tussen payrolling en uitzenden draait vooral om hoe de arbeidsrelatie is geregeld en wie de verantwoordelijkheid als werkgever heeft. Check ons kennisbank-artikel voor alle verschillen tussen een uitzendovereenkomst en een payrollovereenkomst.

Bij payroll is het payrollbedrijf juridisch werkgever. De payroller is verantwoordelijk voor alle juridische en administratieve verplichtingen.

Efficiënt, nauwkeurig en helemaal afgestemd op jouw branche. JEX neemt de administratie volledig uit handen.